zondag 18 september 2011

Medekoploper

Inmiddels zijn we met DSS F3 twee weken verder en baden we in weelde; drie wedstrijden gespeeld en ze alledrie dik gewonnen.
Nadat ik vorige week verstek moest laten gaan maakte ik zaterdag voor het eerst kennis met Roan. Hij is een robuuste jongen met dynamiet in de voeten. Ons team blijkt met hem nog sterker dan ik in mijn vorige verslag al inschatte. Mehdi en hij scoorden in de twee competitiewedstrijden elk 8 (!) maal. Voeg daar de goals van Luuk, Rick en Tim K. bij en het doelsaldo van 19-1 is verklaard.
De F3-azen zijn dus nog niet echt uitgedaagd. In de nog zeer prille competitie tekent zich in 3e klasse 9 een tweedeling af. Waterloo F1, Alliance F2 en Schoten F1 zullen zo te zien meer tegenstand bieden dan de opponenten totnogtoe.
Stormvogels F2 bestond uit louter spelers van minimaal een jaar jonger dan de onze en was dus een maatje te klein. Hoewel de Velsenaren vochten voor elke meter was de wedstrijd voor beide partijen niet echt leuk. De rood/groene thuisploeg was veel te sterk. De jongens hadden moeite de concentratie te behouden en - gelukkig voor de dappere tegenstander - stond het vizier verre van scherp. Aan het samenspel tussen onze spitsen (Mehdi, Roan en Merlijn) gaan we de komende wedstrijden aandacht besteden zodat we nog sterker zijn wanneer we onze medekoplopers treffen.
Volgende week staat de tweede bekerwedstrijd op het programma. Alliance F4 is daarin de tegenstander. Tot dan!

SEIZOENDETAILS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten